Installation

INSTALLERA VÄRMEPUMP

Installation av värmepumpar i små och stora fastigheter  i form av totalentreprenad där allt ingår.

6- års entreprenadförsäkring, certifierade borrare och montörer.

Efter många års arbete i vvs-branschen har vi samlat på oss erfarenhet av att vara projekt- ledare och samordnare i olika typ av projekt. För oss är det en helhetsprocess, där logistik och samordning av alla praktiska moment är viktiga!

För att kunna genomföra projekt beroende på kundens önskemål och uppdragets omfattning har vi ett brett samarbete med flera partners i energi- och byggbranscher som kompletterar våra egna resurser.ENERGIBORRNING - BERGVÄRME


När man ska installera bergvärme, samarbetar vi med utvalda borrföretag, som har SITAC - certifiering och medlemmar i branschföreningen Geotec. Vi väljer pålitliga samarbetspartners som har modern utrustning, flexibla resurser och strävan efter högsta kvalitet i sitt arbete för att minimera skadorna i terrängen och lämna ett bra jobb med reklamationsgaranti.
Vi har 6-års ansvarsförsäkring.

DEMONTERING

Vi utför alla former av demontering och saneringsarbeten av ventilationssystem, oljepannor, oljetankar, köld- bärande vätskor.
Vi arbetar med sanering och demonterings- arbeten inom alla typer av fastigheter innan installation av nya värmepumpar eller konvertering av radiatorer med direktverkande el-värme mot vattenburet system. Vår installation startar oftast med att riva den befintliga oljepannan. (se nedan)

bef. oljepanna
Underordnade sidor (2): Borrning Produkter
Comments