Luft-luft värme

Från 17 946 kronor efter ROT-avdrag

Orion installerar alla sorters luft-lufvärmepumpar, men rekommenderar NIBE ARIA - högpresterande luftvärmepumpar från Nibe. Produkterna är testade och utvärderade vid mycket låga utomhustemperaturer och erbjuder ett bekymmersfritt ägande i många år − tack vare sitt kompletta system och sina smarta tillbehör. Intresseanmälan - klicka här 

Låg Ljudnivå 

Decibelnivån för inomhusdelen är mycket låg och ligger på 54-57 decibel. För utomhusdelen ligger nivån på 57-58 decibel, vilket kan jämföras med en lugn och stilla samtalston mellan två personer. 

Hög kapacitet 

NIBE ARIA är en luft/luft-värmepump utvecklad för den nordiska marknadens kalla och fuktiga klimat med hög kapacitet när det verkligen behövs. Testad och utvärderad i miljöer med temperaturer omkring -30 °C, kan vi med säkerhet säga att NIBE ARIA uppfyller de hårdaste kraven man kan ställa på en luft/luft-värmepump. Tack vare den inverterstyrda kompressorn erhålls en optimal årsvärmefaktor för största möjliga besparing. 

Snygg design

Det finns två olika modeller av inomhusenheter, en högt väggmonterad samt en golvmodell, som båda erbjuder aktiv luftrening och iFEEL. iFEEL-funktionen, med sin inbyggda rumssensor i fjärrkontrollen, erbjuder ett jämnare inomhusklimat. Golvmodellen erbjuder spridning uppåt och nedåt, utrustad med två fläktar för maximal spridning av kyla eller värme när lågt ljud är önskvärt.


  • iFEEL med rumssensor inbyggd i fjärrkontrollen. 
  • Deklarerad värmekapacitet ner till -20 °C. 
  • Avancerad aktiv luftrening. 
  • Trygghetsförsäkring upp till 14 år. 
  • Underhållsvärme +10 °C. 
  • Unik design, utomhusenhet med matchande vägg- och markstativ. 
  • Tillbehör för avledning av kondensvatten. 
  • GSM-modul finns som tillbehör för fjärrstyrning via appen NIBE ARIA.

EN LUFT/LUFT-VÄRMEPUMP MED TRYGGHET OCH GARANTI

Vid köp av NIBE ARIA luft/luft-värmepump ingår 3 års garanti och en trygghetsförsäkring för år 3-6 (gäller för privatpersoner). Denna försäkring ersätter avskrivningsavdrag och självrisk. Efter det sjätte året erbjuds förlängning årsvis i upp till 14 år. 

Pris från 13.395 kronor 
 >>> Standardinstallation 

Underordnade sidor (2): Boka service Standardinstallation